בניין מחקר והנדסה

תכנון: זרחי אדריכלים ו-StudioPEZ

בניין מחקר והנדסה
בניין מחקר והנדסה. הדמיה: Delikat & BRUTAL

על פי התכנית האדריכלית מציע הבניין כניסה חדשה לקמפוס - לשערו הדרומי. הכניסה הדרמטית והמזמינה שנוצרת מחברת את המרחב הציבורי שבמפלס העיר עם המרחב הפתוח שבקמפוס, עמוד השדרה הירוק.

 

קירות הבניין הנפרשים מדרום לצפון מפנים את המבט לנופים הנשקפים מהאתר, כך נוצרות קומות נרחבות וגמישות השטופות באור טבעי. הפטיו הירוק שבו מאיר הן את החלקים הפנימיים של הבניין והן את הכיכר העירונית שבמפלס הקרקע.

 

הבניין מאפשר לבנות מעבדות, סדנאות ומשרדים בגמישות ובמודולריות, וחללי האינטראקציה הסובבים את הפטיו מזמינים את המשתמשים בבניין להיפגש, לשוחח ולהחליף רעיונות. כך אנו יוצרים סביבת עבודה מיטבית לחוקרים, לסטודנטים ולמבקרים, שתורמת לשיתוף ובסופו של יום לחדשנות.

 

הבניין יוצר את חזית הקמפוס לכיוון דרום, הוא מרחף מעל למרחב הציבורי ומשקיף על העיר. זהו בניין דינאמי, אך צנוע, יעיל ומודולרי וגם מזמין ונדיב, שמסמל את החדשנות שבקמפוס אוניברסיטת תל אביב.

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>